marți, 19 aprilie 2011

Vita cu fidea de orez

Am tot stat si m-am gandit ce sa fac de mancare, azi mai mult decat de obicei.
Asa va arata la final carnea de vita cu fidea de orez

Ingrediente
1 ceapa
300 g carne de vita
120 g de fidea de orez ( arata ca si niste taitei, dar sunt din orez )

Pt inceput curatam ceapa si am taiat-o cubulete, am pus-o la dinstuit cu 1 lingura de ulei

Carnea am taiat-o marunt si am amestecat-o cu carnea dinstuita
Am adaugat 1 cana de apa si am lasat sa fiarba carnea
Intre timp am pus fideaua de orez in 1000 ml de apa si am lasat-o 3-4 min
Dupa ce a fiert carnea se toarna fideaua si se mai pune 1/2 cana de apa calduta si am condimentat-o si am lasat-o 5-7 min.
Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fiii razboiului - conflict din copilarie - Partea I

Am ajuns in urma cu mai bine de 10 ani intr-o alta tara si totodata intr-o alta lume. Nu aveam sa observ diferentele prea repede necunoscand...