miercuri, 13 aprilie 2011

Mere pane

Asa arata la final, dar hai ca incepem cu ingredinetele si apoi sa va dati sema ca este printre cele mai ieftine deserturi.
Reteta o stiu de la bunica lui Dani, primul desert facut de ea pt mine, am fost putin sceptica cand l-am vazut probabil ca si voi.

Ingrediente
1 mar ( sau mai multe depinde pentru cate persoane pregatiti )
1 ou
1/2 lingura de faina
1 lingura de zahar pudra
 Merele de taie felii
Oul se bate cu faina ca si la paneul de carne
In uleiul incins se pun merele date prin amestecul de ou cu faina si se scot pe un servetel neaparat, merele sunt gretoase daca se lasa ulei pe ele inainte de a se pudra cu zahar

Apoi dupa ce le-am stors de zahar le punem pe o farfurie si pudram zahar pe ele.
Pofta mare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fiii razboiului - conflict din copilarie - Partea I

Am ajuns in urma cu mai bine de 10 ani intr-o alta tara si totodata intr-o alta lume. Nu aveam sa observ diferentele prea repede necunoscand...