vineri, 8 aprilie 2011

Pui pe sare

Da azi se zice ca va fi o zi super afara, asa ca vom gati in foarte putin timp deoarece trebuie sa ne petrecem timp cu familia fiind weekend.
Asa ca m-am gandit la ceva care din cate imi aduc aminte m-a invatat Carmen cand lucra la butic, care si ea la randul ei a invatat de la unu client care cumpara foarte des sare .... :)



Ingrediente
1 kg sare
carne de pui ( chiar si un pui intreg se poate face ) eu am ales 2 pulpe de pui
Se spala bine carnea, si o stergem, apoi punem intr-o tava tot kg-ul de sare
Se pune carnea, daca puneti un pui intreg, atunci dublati timpul de preparare si la 1/2 din timp se intoarce pe partea cealalta.
Am pus la cuptor 20 min la 180 grade, toata grasimea s-a topit si pielea a devenit foarte crocanta,
Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fiii razboiului - conflict din copilarie - Partea I

Am ajuns in urma cu mai bine de 10 ani intr-o alta tara si totodata intr-o alta lume. Nu aveam sa observ diferentele prea repede necunoscand...